Verzenden & retouren

Verzendkosten:  
De berekening van de verzendkosten is afhankelijk van de (totale) artikelgrootte.
Er is een maximum formaat van 38 x 26,5 x 3,2 cm vastgesteld door PostNL voor brievenbuspost. Is het bestelde artikel (incl. verpakking) langer, breder of hoger dan het maximum formaat voor brievenbuspost, dan zal de bestelling per pakketpost worden verstuurd, ook al is het orderbedrag kleiner dan de verzendkosten. Het combineren van eventuele bestellingen is daarom aan te bevelen. Zo blijven de verzendkosten beperkt. Kadootje van Sas zal haar uiterste best doen om de verzend- en verpakkingskosten zo laag mogelijk te houden. Deze kosten worden, voordat de order bevestigd wordt, vermeld.
 
Voor verzending per brievenpost (luchtkussenenvelop of verzendverpakking voor brievenbus) berekenen wij binnen Nederland € 2,50. Voor verzending per pakketpost via PostNL berekenen wij binnen Nederland € 7,50.
 
Kadootje van Sas is verplicht de artikelen zo goed mogelijk te verpakken om beschadiging tijdens verzending te voorkomen. Kadootje van Sas kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele beschadiging aan verpakking en/of artikel(en) vanaf het moment dat het aan derden (PostNL) is overgedragen voor verdere verzending tot de ontvanger. 
 
Indien u vanuit een ander land wilt bestellen, neemt u dan contact met ons op via Bestellen@kadootjevansas.nl
 
 
Retourneren:
Het retourneren van onze artikelen is mogelijk, als het niet aan de verwachtingen voldoet. Dit kan binnen 7 dagen na ontvangst. U ontvangt dan uw geld terug, met uitzondering van de verzendkosten. Hoewel Kadootje van Sas de artikelen vóór verzending naar de klant (nogmaals) controleert, vragen wij u vriendelijk direct na ontvangst de bestelling te controleren op eventuele gebreken.
De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. 
 
Mocht er onverhoopt iets aan mankeren of wilt u een (deel van de) zending retourneren, neemt u alstublieft eerst contact met ons op via Info@kadootjevansas.nl 
 
 
Terug
Gitaar-1